Koronan vaikutuksia toimintaamme

Koronaviruksen aiheuttamista hankaluuksista huolimatta pyrimme pitämään palvelutasomme normaalina. Puhelinmyyntimme, verkkokauppamme ja myymälämme palvelevat tuttuun tapaan.
Myymälässä tapahtuva asiakaspalvelu poislukien pyrimme toistaiseksi välttämään kaikkia ylimääräisiä henkilökohtaisia asiakaskohtaamisia. Myymälässä tapahtuva asiakaspalvelu poislukien pyrimme toistaiseksi välttämään kaikkia ylimääräisiä henkilökohtaisia asiakaskohtaamisia. Myymälässä henkilökuntamme huolehtii siisteystason ylläpidosta ja huolehtii mm. maksupäätteiden puhtaudesta. Jos tunnet olosi kipeäksi, jätäthän myymäläkäynnin väliin ja asioit kanssamme etänä. Kiitos!

 

Tiedote laskutusasiakkaille

Tämä koskee vain laskutusasiakkaita, ei verkkokauppatilauksia!
Ryhdymme perimään alle 50 €:n paperilaskuista laskutuslisää 4 €. Ilmoita meille sähköinen laskutus- tai sähköpostiosoitteesi, johon voit vastaanottaa laskusi, niin vältyt laskutuslisältä.

 

Tilaaminen helpottuu

Verkkokaupan maksutapoja on uudistettu ja nyt voit maksaa verkkokauppatilaukset kätevästi kaikkien suomalaispankkien verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi maksaminen onnistuu Visa ja Mastercard –luottokorteilla, ja isompiin tilauksiin (yli 200eur) saa myös Nordea osamaksun.