Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupasta tilaaminen on helpppoa, nopeaa ja turvallista. Voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai mobiilimaksulla. Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot on toteutettu yhteistyössä Collector Bankin kanssa.
Maksut välittyvät luotettavien palveluiden (Paytrail, Nets, Collector Bank) kautta. Maksutietoja ei tallenneta verkkokauppaamme.

Maksaminen verkkopankkitunnuksilla

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksen kätevästi Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki -pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Maksaminen luottokortilla

Luottokortilla maksaminen onnistuu Visa ja MasterCard -korteilla.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksun voi suorittaa MobilePay -sovelluksella.

Maksaminen laskulla/osamaksulla

Lasku/osamaksuvaihtoehto on toteutettu yhteistyössä Collector Bank AB:n Walley-palvelun kanssa. Jos valitsit maksutavaksi laskun, sinulle tulee lasku Collector Bankilta / Walley.
Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään menness
Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.
Laskuun lisätään laskutusmaksu (3,80€ 1.9.2021). Osamaksussa laskulle lisätään kuukausikorko (1,6 % kuukaudessa 1.9.2021) ja tilinhoitomaksu 3,80 € kuukaudessa (1.9.2021).
Tilauksen suorittaminen saattaa kestää useita kymmeniä sekunteja. Odotathan tilauksen suorittamisen loppuun asti.

Löydät lisätietoja osoitteesta www.walley.fi